Käyttöehdot

Dreammill Oy tarjoaa teatteripalvelun, jonka avulla kuluttajat voivat ladata ja katsoa korkeatasoisia teatteritallenteita (Teatterikotisohvallesi-sisältöä) Internetin välityksellä eri päätelaitteilla.

Teatterikotisohvallesi.fi:n toimittaa sinulle Dreammill Oy, joka on asianmukaisesti perustettu ja rekisteröity Suomessa. Nämä käyttöehdot sääntelevät sinun palvelusi käyttöä. Näissä käyttöehdoissa "Teatterikotisohvallesi-palvelu", tai "palvelu" tarkoittaa Dreammill Oy: n tarjoamaa Teatterikotisohvallesi -palvelua Dreammillin toimittaman sisällön lataamista ja toistoa varten, mukaan lukien kaikki ominaisuudet ja toiminnot, suositukset ja arvostelut, verkkosivusto, käyttöliittymät sekä kaikki palveluun liittyvä sisältö ja ohjelmisto.

1. Käyttö

1.1 Teatterikotisohvallesi-palvelun käyttö alkaa, kun lataat palvelun kauppapaikalta käyttöoikeuden yksittäiseen teatteritallenteeseen. Käyttöoikeus on voimassa vähintään kuukauden ajan ostohetkestä. Palvelun käyttämiseksi sinulla on oltava Internet-yhteys ja päätelaite, tabletti, tietokone, älypuhelin tai äly-tv. Lisäksi sinun on annettava palvelun ylläpitäjälle voimassa oleva, kelvollinen, hyväksytty maksutapa, jonka voit päivittää ajoittain ("Maksutapa").

2. Vapaa kokeilu

2.1 Teatterikotisohvalle-palveluun voidaan antaa myös ilmaisia kokeilujaksoja.

3. Laskutus

3.1 Laskutuskierros. Teatterikotisohvallesi-palvelun käyttömaksu ja muut mahdolliset maksut, kuten verot ja mahdolliset maksutapahtumat, veloitetaan ennen katseluoikeuden alkamista alkamista. Joissakin tapauksissa maksupäivä voi muuttua, esimerkiksi jos maksutapa ei ole toimiva. 

3.2 Maksutavat. Voit valita maksutavan kauppapaikallamme.Jos maksusi ei ole onnistunut kortin vanhentumisen, riittämättömien varojen tai muusta syystä, etkä muuta Maksutapaasi tai peruuta tiliäsi, voimme keskeyttää pääsysi palveluun, kunnes olemme saaneet maksun. Joillakin maksutavoilla maksutavan liikkeeseenlaskija voi veloittaa tiettyjä maksuja, kuten ulkomaanmaksumaksun tai muun maksutavan käsittelyyn liittyvän maksun. Paikalliset veromaksut voivat vaihdella riippuen käytetystä maksutavasta. Tarkista maksutapahtumasi palveluntarjoajalta.

3.3 Hinta- ja palvelusuunnitelmien muutokset. Voimme muuttaa palvelusuunnitelmamme ja palvelumme hintaa aika ajoin. Palvelumme hintamuutokset tai muutokset koskevat kuitenkin sinua aikaisintaan 30 päivää sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet niistä sinulle.

4. Teatterikotisohvallesi-palvelu

4.1 Sinun on oltava 18-vuotias tehdäksesi ostoja Teatterikotisohvallesi-palvelussa. Alaikäiset voivat käyttää palvelua vain aikuisen valvonnassa.

4.2 Teatterikotisohvallesi-palvelu ja mikä tahansa palveluiden kautta katsottu sisältö on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Katseluoikeutesi aikana annamme sinulle rajoitetun, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän lisenssin Teatterikotisohvalle- palvelun käyttämiseen ja ostamasi sisällön katsomiseen. Lukuun ottamatta edellä mainittua rajoitettua lisenssiä, mitään oikeuksia, osuuksia tai etuja ei siirretä sinulle.

Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä palvelua julkisiin esityksiin.

4.3 Voit käyttää -sisältöä pääasiassa maassa, jossa olet luonut tilisi, ja vain maantieteellisillä paikoilla, joissa tarjoamme palveluamme ja lisensoimme tällaisen sisällön. Sisältö, joka on käytettävissä, vaihtelee maantieteellisen sijainnin mukaan ja muuttuu ajoittain. Niiden laitteiden määrä, joilla voit ladata ja toistaa sisältöä, on rajoitettu viiteen (5) laitteeseen.

4.4 Dreammill tekee säännöllisesti muutoksia palveluun, mukaan lukien sisältökirjastoon. Lisäksi testaamme jatkuvasti palvelumme eri osia, kuten verkkosivustoamme, käyttöliittymiä, myynninedistämisominaisuuksia ja sisällön saatavuutta.

4.5 Asiakas sitoutuu käyttämään Teatterikotisohvallesi-palvelua, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät toiminnot, noudattaen kaikkia sovellettavia lakeja, sääntöjä ja määräyksiä tai muita palvelun tai sisällön käyttöä koskevia rajoituksia. Hyväksyt, ettet arkistoi, toista, levitä, muokkaa, näytä, suorita, julkaise, lisensoi, luo johdettuja teoksia, tai käytä (paitsi näiden käyttöehtojen nimenomaisesti valtuutettuna) sisältöä ja tietoja, jotka ovat Teatterikotisohvallesi-palvelussa. Hyväksyt myös, ettet kierrä, poista, muuta, deaktivoi, hajota tai estä mitään Teatterikotisohvallesi-palvelun sisällönsuojaa; Käytä mitä tahansa robottia, kaavinta tai muuta automaattista tapaa käyttää Teatterikotisohvallesi-palvelua; pura ohjelmistoja tai muita Teatterikotisohvallesi-palvelun kautta saatavia tuotteita tai prosesseja; lisää koodia tai tuotteita tai manipuloi Teatterikotisohvallesi-palvelun sisältöä millään tavoin; tai käytä mitä tahansa tiedonsiirtoa, tietojen keräämistä tai louhintatapaa.

Lisäksi sitoudut olemaan lähettämätta sähköpostitse tai muulla tavoin mitään materiaalia, joka on tarkoitettu keskeyttämään, tuhoamaan tai rajoittamaan Teatterikotisohvallesi- palveluun liittyvien tietokoneohjelmistojen tai laitteiden tai tietoliikennelaitteiden toimivuutta, mukaan lukien ohjelmistovirukset tai kaikki muut tietokonekoodit, tiedostot tai ohjelmat. Voimme lopettaa tai rajoittaa palvelusi käytön, joka rikkoo näitä käyttöehtoja.

4.6 Teatterikotisohvallesi-palvelun sisällön laatu voi vaihdella laitteesta toiseen, ja siihen voi vaikuttaa monenlaiset tekijät, kuten sijaintisi, laitteidesi ominaisuudet, Internet-yhteyden kautta käytettävissä oleva kaistanleveys ja / tai nopeus. Olet vastuussa kaikista Internet- yhteysmaksuista. Tarkista Internet-palveluntarjoajaltasi lisätiedot mahdollisista Internet- tietojen käyttömaksuista. Dreammilln sisällön lataamiseen, asennukseen ja käyttöönottoon kuluva aika vaihtelee useiden tekijöiden, mukaan lukien sijaintisi, käytettävissä olevan kaistanleveys, valittu sisältö ja käyttölaitteen kokoonpano ja ominaisuudet.

4.7 Dreammillin ohjelmisto on kehitetty mahdollistamaan Teatterikotisohvallesi-sisällön käyttäminen Android/iOS-käyttöjärjestelmää käyttävien laitteiden kautta. Dreammill- ohjelmisto voi vaihdella laitteella ja välineellä, ja toiminnot ja ominaisuudet voivat myös poiketa laitteiden välillä. Hyväksyt, että palvelun käyttö edellyttää kolmansien osapuolten ohjelmistoja, joihin sovelletaan kolmannen osapuolen lisenssejä. Hyväksyt, että saat automaattisesti päivitetyt versiot sisällöstä ja siihen liittyvistä kolmannen osapuolen ohjelmista.

5. Sekalaiset

5.1 Sovellettava laki. Näitä käyttöehtoja säännellään ja tulkitaan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Nämä ehdot eivät rajoita kuluttajansuojaoikeuksia, joita sinulla on oikeus asuinmaan pakollisten lakien nojalla.

5.2 Ei-toivotut materiaalit. Dreammill ei ole vastuussa mistään sisällön tai ohjelmoinnin samankaltaisuudesta aineistoon tai ideoihin, jotka on lähetetty Dreammillille.

5.3 Asiakastuki. Jos haluat lisätietoja palveluistamme ja sen ominaisuuksista tai tarvitset apua tilisi käyttämiseen, tukipyynnön voi lähettää osoitteeseen tuki@teatterikotisohvallesi.fi. Jos nämä käyttöehdot ja asiakastuen välillä on ristiriitoja, nämä Käyttöehdot menevät soveltamisjärjestyksessä edelle.

5.4 Pysyvyys. Jos näiden käyttöehtojen yksittäiset määräykset katsotaan pätemättömiksi, laittomiksi tai täytäntöönpanokelvottomiksi, käyttöehdot säilyvät muilta osin voimassa.

5.5 Käyttöehtojen muutokset. Dreammill voi ajoittain muuttaa näitä Käyttöehtoja. Ilmoitamme sinulle vähintään 30 päivää ennen kun päivitetyt käyttöehdot koskevat sinua.

5.6 Sähköinen viestintä. Lähetämme sinulle tiliisi liittyvät tiedot (esim. Maksuvaltuutukset, laskut, salasanan tai maksutavan muutokset, vahvistusviestit, ilmoitukset) vain sähköisessä muodossa, esimerkiksi sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Viimeksi päivitetty: Maaliskuu 2018