Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö 1. Ota yhteyttä meihin

Kysymyksille, jotka koskevat nimenomaan tätä tietosuojakäytäntöä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tuki@teatterikotisohvallesi.fi

Henkilökohtaisten tietojen rekisterinpitäjä on Dreammill Oy, joka tarjoaa sinulle myös palvelun (yllä mainittu osoite). Huomaa, että jos otat yhteyttä meihin auttaaksemme sinua, sinun ja meidän turvallisuutesi vuoksi voimme ehkä todentaa henkilöllisyytesi.

2. Tietojen keruu Saamme ja tallennamme sinulta tietoja, kuten:

Tietoja, jotka annat meille:

 • ●  nimesi, sähköpostiosoite, maksutapa ja puhelinnumero. K eräämme nämä tiedot käyttäessäsi palvelua, asioidessasi asiakaspalvelumme kanssa tai osallistuessasi kyselyihin tai markkinointikampanjoihin.

 • ●  kirjoittaessasi arvosteluja tai luokituksia asetuksissa, asettaessasi palvelun valintoja tai antaessasi meille muita tapoja käyttäen tietoja palvelussamme tai muutoin.

  Tietoja, jotka keräämme automaattisesti:

 • ●  Keräämme tietoja sinusta ja palvelun käytöstä, vuorovaikutuksesta kanssamme ja mainoksistamme sekä tietoja tietokoneestasi tai muusta laitteesta, jota käytetään palvelumme (mm. mobiililaitteet) käyttöön. Nämä tiedot sisältävät:

 • ●  Toiminta Teatterikotisohvallesi.fi -palvelussa;

 • ●  Yksityiskohtia vuorovaikutuksesta asiakaspalvelun kanssa, kuten päivämäärä, kellonaika ja syy yhteydenottopyyntöihin, chat-keskustelut ja puhelut asiakaspalvelumme kanssa;

 • ●  Laitteen tunnukset tai muut yksilölliset tunnisteet; L aitteiden ja ohjelmistojen ominaisuudet (kuten tyyppi ja kokoonpano), yhteystiedot, sivunäkymän tilastot, viittaukset URL-osoitteisiin, IP-osoitteeseen (joka saattaa kertoa meille yleisen sijaintisi), selaimen ja standardin web-palvelimen lokitiedot;

 • ●  Evästeiden avulla kerättyjä tietoja, (kuten tiedot saatavuudesta, sivuston URL-osoitteista sekä päivämääristä, kellonajoista, mainoksista ).

Tämä tietosuojakäytäntö koskee Dreammill Oy:n keräämien henkilö –ja muiden tietojen käyttöä ja jakamista. Yhtiö on rekisteröity Suomeen (jäljempänä "Dreammill").

Muista lähteistä: Saatamme täydentää kuvattuja tietoja muista lähteistä, kuten online- ja offline-tietojen tarjoajilta. Tällaisiin lisätietoihin voivat kuulua väestötiedot ja Internetin selaushistoria.

3. Tietojen käyttö

Käytämme tietoja palveluidemme sekä markkinointimme tarjoamiseen, analysointiin, hallinnointiin, parantamiseen, rekisteröitymisesi käsittelemiseen, tilauksiisi ja maksujesi seurantaan sekä vuoropuheluun kanssasi näistä ja muista aiheista. Käytämme tietoja esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

 • ●  Maantieteellisen sijainnin määrittelyyn, paikallisen ja räätälöidyn sisällön tarjoamiseen, henkilökohtaisten suositusten tarjoamiseen sekä pystyäksemme nopeasti reagoimaan avun tarpeeseesi palvelun käytössä.

 • ●  Estääksemme, havaitaksemme ja tutkiaksemme mahdollisesti kiellettyjä tai laittomia toimintoja,

 • ●  Analysoidaksemme ja ymmärtääksemme käyttäjien toimintalogiikkaa, parantaaksemme palveluamme (mukaan lukien käyttöliittymäkokemukset) ja optimoidaksemme sisällön valintaa, suositusalgoritmejä ja toimituksia;

 • ●  Voidaksemme lähettää sinulle esim. sähköpostitse tai verkkoviestintäkanavia käyttäen uutisia palvelun toiminnasta, lisätietoja sen sisällöistä ja erikoistarjouksista

 • ●  myynninedistämistarkoituksissa ja kuluttajatutkimuksissa sekä operatiivisissa pyynnöissä, kuten salasanan palautuspyynnöissä. Katso tämän tietosuojakäytännön "Valintasi" -osio, miten voit määrittää tai muuttaa viestintäasetuksiasi.

  4. Tietojen julkistaminen

  Luovutamme tietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille vain rajoitettuihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

● Palveluntarjoajat: käytämme muita yrityksiä, edustajia tai sopimuskumppaneita ("Palveluntarjoajat") suorittamaan palveluita puolestamme tai avustamaan meitä palvelujen tarjoamisessa,

esimerkiksi markkinoinnin, mainonnan, viestinnän, infrastruktuurin ja IT-palveluiden tarjoamisessa, palvelun muokkaukseen ja optimointiin, luottokorttimaksujen ja muiden maksutapojen käsittelyyn, asiakaspalveluun, sekä käsittelemään ja hallinnoimaan kuluttajatutkimuksia. Näiden palvelujen tarjoamisessa avustavilla palveluntarjoajilla voi olla pääsy henkilökohtaisiin tai muihin tietoihisi.

Emme salli heidän käyttämään tai luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi muuhun kuin edellä määriteltyjen palvelujen toteuttamiseen.

 • ●  Tarjoukset: Voimme tarjota yhteisiä kampanjoita tai ohjelmia, jotka edellyttävät, että voimme jakaa tietosi kolmansien osapuolten kanssa. Tämäntyyppisten kampanjoiden toteuttamiseksi voimme jakaa sinun nimesi ja muut tiedot tällaisten markkinointikumppanien kanssa asiakasetujen tarjoamisen mahdollistamiseksi. Huomaa, että nämä kolmannet osapuolet ovat vastuussa omasta tietosuojakäytännöstään.

 • ●  Suojaaminen: Dreammill j a sen käyttämät palveluntarjoajat voivat luovuttaa ja muuten käyttää henkilö- ja muita tietojasi, jos on syytä uskoa tietojen paljastamisen oleva tarpeellista (a) sovellettavan lain, säännöksen, oikeudenkäynnin, viranomaisten pyyntöjen toteutumisen mahdollistamiseksi, ( B) valvoakseen sovellettavia käyttöehtoja, mukaan lukien mahdollisten rikkomusten tutkiminen, c) havaita, estää tai muulla tavalla puuttua laittomaan tai epäiltyyn laittomaan toimintaan (mukaan lukien maksupetokset), turvallisuuteen tai teknisiin kysymyksiin

 • ●  Liiketoiminnan siirrot: Jos liiketoimintasiirtojen yhteydessä siirrämme henkilötietoja liikkeenluovutuksen vastaanottajalle, edellytämme, että vastaanottava osapuoli sitoutuu noudattamaan tätä tietotosuojaohjeistusta.

 • ●  Aina kun tietojen jakamisen yhteydessä siirrämme henkilökohtaisia tietoja Yhdysvaltojen, Euroopan talousalueen ja muiden kattavia tietosuojalakeja käyttävien maiden ulkopuolisille maille, varmistamme, että tiedot siirretään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja Tietosuojaan sovellettavien lakien sallimissa rajoissa.

  Voit myös halutessasi paljastaa tietosi seuraavilla tavoilla:

 • ●  Käytettäessä palvelua sinulla on mahdollisuus julkaista arvosteluja tai muita tietoja julkisesti, ja kolmannet osapuolet voivat käyttää ilmoittamiasi tietoja.

 • ●  Palvelumme tietyt osat voivat sisältää työkalun, joka antaa sinulle mahdollisuuden jakaa tietoja sähköpostilla, tekstiviestillä ja sosiaalisilla tai muilla jakamisohjelmilla käyttäen älypuhelimen sovelluksia.

 • ●  Sosiaalisen median palvelut (mukaan lukien Facebook, Twitter, Pinterest ja Google) tarjoavat sinulle mahdollisuuden jakaa tietoja kyseisillä alustoilla.

  5. Pääsy tilillesi ja profiileihin

  Jotta voisimme tarjota sinulle helpon pääsyn tiliisi ja auttaa hallitsemaan Teatterikotisohvallesi.fi -palvelua, käytämme tekniikkaa, jonka avulla voimme tunnistaa sinut tilinomistajaksi ja antaa sinulle pääsyn suoraan tilillesi ilman, että sinun tarvitsisi kirjoittaa salasanan uudelleen. Voit valita, ettet käytä tätä ominaisuutta tietokoneellasi poistamalla "Muista tämä laite" -valintaruutu, kun kirjaudut verkkosivustoon.

Voit poistaa Teatterikotisohvallesi.fi -asetuksesi laitteestasi (vaiheet vaihtelevat laitteen mukaan, eikä vaihtoehtoa ole käytettävissä kaikissa laitteissa). Jos mahdollista, julkisten tai jaettujen laitteiden käyttäjien tulee kirjautua ulos jokaisen käynnin päätyttyä. Jos myyt tai palautat tietokoneen tai laitteen, sinun on kirjauduttava ulos ja poistettava laite käytöstä ennen kuin teet niin. Jos et pidä salasanaasi tai laitettasi suojattuna tai jos et kirjaudu ulos tai poista laitetta käytöstä, seuraavat käyttäjät saattavat päästä tiliisi, mukaan lukien henkilökohtaisiin tietoihisi.

Jos jaat tai muulla tavoin sallit muiden pääsevän tilillesi, he voivat nähdä tietojasi (myös joissakin tapauksissa henkilökohtaisia tietojasi), kuten pelihistoriaasi, luokituksia, arvosteluja ja tilitietoja (mukaan lukien sähköpostiosoitteesi tai muita tietoja Tilissäsi).

6. Tiedot ja oikeudet Voit pyytää tarkastettavaksi henkilökohtaiset tietosi tai korjata tai päivittää vanhentuneita tai epätarkkoja henkilökohtaisia tietojasi.

Jos haluat tehdä poistopyynnön tai jos sinulla on muuta kysyttävää tietosuojakäytännöistämme ota yhteyttä osoitteeseen tuki@teatterikotisohvallesi.fi. Katso myös tämän tietosuojakäytännön valintasi- osiosta lisätietoja tiedoistasi.

Voimme hylätä vaatimukset, jotka ovat kohtuuttomia tai joita ei edellytetä laissa, mukaan lukien ne, jotka olisivat erittäin epäkäytännöllisiä, saattaisivat vaatia kohtuutonta teknistä työtä tai saattaisivat altistaa meidät operatiivisille riskeille. Voimme säilyttää tarvittavat tai sallitut tiedot voimassa olevien lakien ja asetusten mukaan, myös kunnioittamaan valintojasi, laskutukseen tai kirjaamistarkoituksiin sekä täyttämään tässä tietosuojakäytännössä kuvatut tavoitteet.

7. Turvallisuus

Käytämme kohtuullisia hallinnollisia ja fyysisiä keinoja suojaamaan henkilötietojasi katoamiselta, varkauksilta ja luvattomalta käytöltä, käyttöön. 100 %:sesti emme kuitenkaan voi taata tietojesi turvallisuutta.

8. Muut sivustot, alustat ja sovellukset

Teatterikotisohvallesi.fi-palvelua voidaan tarjota ja käyttää kolmansien osapuolten ylläpitämien palveluiden avulla tai käyttää linkkejä sellaisiin kolmansien osapuolten sivustoihin, joiden tietojen käsittelyyn liittyvät käytännöt voivat poiketa toisistaan. Voit esimerkiksi käyttää Teatterikotisohvallesi.fi-palvelua alustoilla, kuten pelijärjestelmiin, älytelevisioihin, mobiililaitteisiin, digisovittimiin sisältyvillä ominaisuuksilla. Näillä verkkosivustoilla ja alustoilla on erilliset ja riippumattomat yksityisyys- tai tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot, joihin suosittelemme tutustumaan huolellisesti. Lisäksi kolmannen osapuolen sovellukset saattavat toimia vuorovaikutuksessa Teatterikotisohvallesi.fi -palvelun kanssa.

9. Lapset

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias tilataksesi Teatterikotisohvallesi.fi-palvelu. Alle 18-vuotiaat voivat käyttää palvelua, mutta he voivat tehdä sen ainoastaan vanhempien tai laillisen huoltajan suostumuksella ja valvonnan alla.

10. Muutokset tässä tietosuojakäytännössä

Päivitämme tämän tietosuojakäytännön ajoittain vastataksemme muuttuviin oikeudellisiin, lainsäädännöllisiin tai toiminnallisiin vaatimuksiin. Ilmoitamme kaikista tällaisista muutoksista (mukaan lukien niiden voimaantulo) lakien mukaisesti. Teatterikotisohvallesi.fi-palvelun käytön jatkaminen sen jälkeen, kun tällaiset päivitykset tulevat voimaan, tarkoittaa näiden muutosten hyväksymistä. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön päivityksiä, voit peruuttaa Teatterikotisohvallesi.fi -palvelun käytön.

11. Evästeet ja Internet-mainonta

Me ja palveluntarjoajamme käyttävät evästeitä ja muita tekniikoita (kuten seurantapikseli) eri syistä. Esimerkiksi käytämme evästeitä ja muita tekniikoita, joiden avulla palvelujemme käyttö on helppoa muistamalla sinut palatessasi, analysoimalla palveluitamme, tutustumalla enemmän käyttäjiimme ja heidän todennäköisiin etuihin sekä toimittamalla ja räätälöimällä markkinointia tai mainontaa . Haluamme sinun olevan tietoinen näiden tekniikoiden käytöstä, joten tässä ilmoituksessa selostetaan käytettävät teknologiat, mitä ne tekevät ja valintamahdollisuutesi niiden käyttämiseen.

Mitä ovat evästeet?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka on tavallisesti tallennettu laitteellesi, kun selaat ja käytät verkkosivustoja ja verkkopalveluja. Niitä käytetään laajalti, jotta sivustot toimivat tehokkaammin ja ne raportoivat tietoja ja auttavat palveluiden tai mainonnan personointia.

Evästeet eivät ole ainoa tekniikka, joka mahdollistaa tämän toiminnon. Käytämme myös muita, samanlaisia tekniikoita. Katso lisätietoa ja esimerkkejä alla.

Miksi Teatterikotisohvalle.fi käyttää evästeitä? Me ja palveluntarjoajamme voivat käyttää seuraavia evästeitä:

 • ●  Olennaiset evästeet: Nämä evästeet ovat ehdottomasti välttämättömiä verkkosivustomme tai verkkopalvelun tarjoamiseksi.

  Esimerkiksi me tai palveluntarjoajat voivat käyttää näitä evästeitä jäsentensä tunnistamiseen ja kun he käyttävät sivustoja ja sovelluksiamme, jotta voimme tarjota heille palveluitamme. Ne auttavat meitä myös valvomaan käyttöehtojamme, estämään petoksia ja ylläpitämään palvelumme turvallisuutta.

 • ●  Suorituskyky ja toiminnallisuus -evästeet: Nämä evästeet eivät ole välttämättömiä, mutta auttavat meitä muokkaamaan ja parantamaan verkkokokemustasi Teatterikotisohvallesi.fi -palvelussa. Ne auttavat meitä esimerkiksi muistamaan mieltymyksesi ja ohjaamaan sinut eteenpäin ilman tarvetta syöttää uudelleen antamasi tiedot.

  Käytämme näitä evästeitä myös tietojen keruuseen Teatterikotisohvallesi.fi -palvelun käytöstä, jotta voimme parantaa ja kehittää verkkosivustoamme sekä palvelua ja toimintaa. Tämän tyyppisten evästeiden poistaminen johtaa palvelun rajoitettuun toimintaan.

 • ●  Mainosevästeet: Nämä evästeet keräävät tietoja verkkosivustoista, kuten vierailemastasi sivuista, palvelusi käytöstä tai vastauksestasi mainoksiin ja sähköpostiviesteihin, jotta saat mainoksia, jotka ovat sinulle tärkeämpiä. Tämäntyyppistä mainontaa kutsutaan "aihepiiriin perustuvaksi mainonnaksi." Monet palveluun liittyvistä mainoksista liittyvät palveluntarjoajimme tuotteisiin.

Kuinka Teatterikotisohvallesi.fi käyttää seurantapikseleitä ja muita tekniikoita?

Seurantapikselit toimivat usein evästeiden yhteydessä. Me ja palveluntarjoajat voimme käyttää niitä samanlaisiin tarkoituksiin kuin evästeitä, kuten ymmärtääksemme ja parantaaksemme palvelun käyttöä, parantaaksemme sivuston tehokkuutta, seurataksemme kävijäliikennettä ja toimintaa sivustossamme. Koska seurantapikselit toimivat usein evästeiden yhteydessä, monissa tapauksissa evästeiden väheneminen heikentää palvelun toimivuutta.

Käytämme muita evästeiden kaltaisia tekniikoita, kuten selaimen tallennustilaa ja laajennuksia. Evästeiden tavoin jotkin näistä tekniikoista voivat tallentaa pieniä määriä tietoja laitteeseen. Voimme käyttää näitä ja erilaisia muita tekniikoita samankaltaisiin tarkoituksiin kuin evästeisiin, kuten ehtojen noudattamisen valvontaan, petosten estämiseen ja palvelun käytön analysointiin. Näillä tekniikoilla on useita vaihtoehtoja.

Esimerkiksi monet suositut selaimet tarjoavat mahdollisuuden poistaa selaimen tallennustilaa, yleensä asetuksissa; Katso selaimesi ohjetoiminto tai tukialue saadaksesi lisätietoja. Myös Muita tekniikoita, kuten Silverlight-tallennustilaa, voidaan poistaa sovelluksesta.

Viimeksi päivitetty: Maaliskuu 2018