Ilosia Aikoja, Mielensäpahoittaja

Ilosia Aikoja, Mielensäpahoittaja – pääosassa mainio Vesa Vierikko – on  kuvattu ja taltioitu Sinua varten Kansallisteatterin näyttämöllä. Aito teatterielämys matkustaa nyt kotisohvallesi!  Sinulle, joka rakastat hyvää suomalaista teatteria, mutta jolle teatteriesitykseen pääseminen sen esitysaikana voi olla hankalaa erilaisten esteiden ja rajoitteiden vuoksi.

Menetetty mahdollisuus on nyt käännetty uudeksi palveluksi, josta näytelmän voi ostaa itselleen kuukaudeksi käyttöön. Näytelmä on tallennettu usealla kameralla televisiotasoiseksi ja ammattimaisesti koostetuksi katsojaelämykseksi. Kokemuksesi vastaa aitiopaikkaa, jonka voit viedä mukanasi minne itse haluat – vaikkapa kotisohvallesi!

Virittäydy aitoon teatterielämykseen hauskan trailerin ja Tuomas Kyrön haastattelun myötä osoitteessa https://www.teatterikotisohvallesi.fi/programs/ilosia-aikoja-mielensapahoittaja

Näytelmän esittely: https://kansallisteatteri.fi/w...

Ostat nyt ja katsot , kun Sinulle sopii!

Tervetuloa nauttimaan huipputeatterista!

LISÄTIETOA

Suosittelemme käytettäväksi Chromea, Safaria tai Firefoxia selaimina

Palvelun maksuvälineinä toimivat pankki- ja luottokortit sekä Visa Electron. Verkkoasiointisi on suojattu ja varmennettu (SSL)

Toimi näin maksusivulla:  Anna nimesi (Full Name), sähköpostiosoitteesi (Email), luo tunnussana (Password), lisää pankki/luottokorttsi numero kohtaan Payment Information ja hyväksy maksu (Submit Order). Saat kuitin maksustasi antamaasi s-postiosoitteeseen.

KÄYTTÄESSÄSI ALENNUSKOODIA: Lisää koodisi kohtaan "Have a coupon?" Järjestelmä laskee sinulle alennetun hinnan.

Maksettuasi näytelmän: valitse https://www.teatterikotisohvallesi.fi/categories/ohjelmat  tai valitse etusivun valikosta "Ohjelmat"

Palvelu on käytössäsi vähintään yhden kuukauden ajan ja voit tänä aikana palata palveluun niin usein kuin haluat! Tunnuksesi löytyvät s-postistasi.

Palvelu toimii useilla päätelaitteilla, mobiili, tabletti, PC, Internet-televisio jne. Käyttämällä HDMI-kaapelia esim. PC:n ja television välissä mahdollistetaan isomman näytön käyttö

Palvelu on toteutettu Kansallisteatterin, DreamMill Oy:n ja Storico Oy:n toimesta. Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot löytyvät viemällä kursori sivun vasempaan alalaitaan tai hakutoiminnolla (Search)